Nagy fekete elegáns REGINA kézitáska

You will get 0,97 € in reward when purchase 1 of this product. The reward can be used to pay for your next orders, converted into voucher code or withdrawn to your bank account.
Close

Nový produkt

48,90 €

Produkt je žiaľ v tejto veľkosti vypredaný

Značka: GROSSO

Bemutatjuk önnek ezt a elegáns fekete nagyobb négyzet alakú bevásárlótáskát, a REGINA-t az OLIVIA SHOES márkától. Ez a táska ideális kiegészítő a stílusos megjelenéséhez. Kiváló minőségű anyagból készült, amely garantálja az ellenállóságot és a hosszú élettartamot. A nagyobb mérete miatt elegendő helyet kínál minden szükséges dolog tárolására. Kényelmes pántjai lehetővé teszik, hogy kényelmesen viselhesse vállon. A fekete szín univerzális és könnyen kombinálható különböző összeállításokkal. Ez a négyzet alakú REGINA táska feldobja az ön stílusát és eleganciát kölcsönöz neki.
 
Vlastnosti
SzínFekete
Felső részEkológikus bőr
Helyezze be az A4-etIgen
Kézitáska méreteNagy A 4es méretű
Táska típusaFülekkel

Pozrite si podobné produkty

  • Pierre Cardin

    139,20 € Skladom

  • GROSSO

    48,90 € 14 munkanapon belül kiszállítjuk az árut

    Tervezett megjelenésedet egészítsd ki az OLIVIA SHOES Sofia nevű nagyobb fekete női táskájával. Ez a táska a stílus és praktikusság tökéletes kombinációja. Elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne minden, amire szükséged van, ugyanakkor sofisztikált hangulatot kölcsönöz megjelenésednek. A minőségi anyagok és a részletekre való odafigyelés a mindennapi...

  • MiaMore

    99,60 € Skladom

  • MiaMore

    69,60 € Skladom