Bézs kényelmes, perforált cipő 141088

You will get 1,69 € in reward when purchase 1 of this product. The reward can be used to pay for your next orders, converted into voucher code or withdrawn to your bank account.
Close

Nový produkt

84,90 €

Raktáron

- +

Značka: OLIVIA SHOES

 
Vlastnosti
A lábbeli típusaFélcipők
SzínBézs
Felső részTermészetes bőr - Felsőbőr
BelésTermészetes bőr
TalpSzintetikus
Cipőorr típusaKerek
Rögzítés típusaBebújós
Cipő szélességeNormál
AlkalmazásSétacipő
ÉvadTavasz / Nyár

Pozrite si podobné produkty

  • OLIVIA SHOES

    94,90 € Produkt dostupný už len v niektorých veľkostiach
    Produkt dostupný už len v niektorých veľkostiach

    Fedezze fel elegáns, arany díszítéssel ellátott bézs cipőinket. Ezek a stílusos és bájos cipők minőségi anyagból készülnek, ami biztosítja a kényelmet és hosszú élettartamot. Az enyhe bézs színük univerzális és könnyen kombinálható különböző öltözékekkel. Az arany díszítés a bokán különleges vonzerőt és luxus érzetet ad. A bézs cipőink arany díszítéssel...

  • OLIVIA SHOES

    84,90 € 14 munkanapon belül szállítjuk

    Az OLIVIA SHOES kényelmes tornacipőket kínál mindennapi kényelemért és stílusos megjelenésért. Ezek a tornacipők ötvözik a modern dizájnt a maximális kényelemmel, így ideálisak az aktív életmódhoz. A könnyű anyag és az ergonomikus forma egész napos kényelmet biztosít. A minőségi kivitelezés és a rugalmas talp nemcsak vonzó megjelenést, hanem hosszú...

  • OLIVIA SHOES

    59,90 € 79,90 € Produkt dostupný už len v niektorých veľkostiach
    Znížená cena
    Produkt dostupný už len v niektorých veľkostiach

    Szerezzen sportos eleganciát ezekkel a bézs színű félcipőkkel az OLIVIA SHOES márkától. A traper bézs talp és a sima bőr biztosítja a kényelmet és a stílust. A bézs háromszög alakú díszítés egyedi hangulatot kölcsönöz. Ezek a félcipők tökéletes választás a mindennapi viselethez.

  • OLIVIA SHOES

    89,90 € 14 munkanapon belül kiszállítjuk az árut

    Fedezze fel bézs kényelmes magassarkú cipőinket elegáns kialakítással, tökéletes érett nők számára. Ezek a cipők kombinálják a fényes és a csiszolt bőrt, és arany OLIVIA SHOES logóval díszítettek. Élvezze a kényelmet és stílust egyetlen cipőben.

  • OLIVIA SHOES

    94,90 € Raktáron

    Élvezze az OLIVIA SHOES bézs könnyen felhúzható polokabátjainak tökéletes élményét. A stílusos bézs négyzet alakú díszítés egyedi jellegűvé teszi ezt a polokabátot. A magasabb platform talp magasságot és kényelmet biztosít egész napra. Ezek a polokabátok ideálisak a modern nő számára, aki mindig elegáns és stílusos szeretne lenni.