Bőr barna crossbody kézitáska lánccal és arany díszes Edita 20-048

You will get 1,49 € in reward when purchase 1 of this product. The reward can be used to pay for your next orders, converted into voucher code or withdrawn to your bank account.
Close

Nový produkt

74,90 €

Raktáron

- +

Značka: OLIVIA SHOES

Az OLIVIA SHOES bemutatja a bőr barna crossbody táskát lánc és arany díszítéssel, Editát, ami elegáns és stílusos megjelenést kölcsönöz neked. Ez a táska minőségi vörösesbarna bőrből készült, ami garantálja tartósságát és időtálló báját. A részletes design és az arany díszek miatt az Editá táska tökéletes kiegészítő különböző alkalmakra. Elég tágas a szükséges dolgok tárolásához, és a lánc lehetővé teszi kényelmes vállon való viselését. Legyen szó nappali találkozóról vagy esti eseményről, az Editá táska eleganciát és bájt kölcsönöz. Az OLIVIA SHOES-tól olyan terméket kapsz, ami az eleganciát összekapcsolja a praktikussággal és minőséggel.
 
Vlastnosti
SzínBarna
Felső részTermészetes bőr - Felsőbőr
Magasság13cm
Szélesség19cm
Mélysége8cm
Helyezze be az A4-etNem
Kézitáska méreteKicsi A 4-es méretűnél
Táska típusaCrossbody

Pozrite si podobné produkty

  • MiaMore

    50,40 € Skladom

  • BRICIOLE

    21,60 € Skladom

  • 48,90 € Raktáron

    Az OLIVIA SHOES barna elegáns Sára válltáska stílusos és praktikus kiegészítő minden alkalomra. A precízen kidolgozott, kiváló minőségű bőrből készült táskával az eleganciát ötvözi a funkcionalitással. Elégséges tárolóterülettel rendelkezik, így ideális partner mindennapi használatra. A barna szín meleg és szofisztikált megjelenést kölcsönöz a kabelkának,...

  • Luka

    79,20 € Skladom