Gyöngy sporttáska bojtokkal Svetlana

You will get 0,97 € in reward when purchase 1 of this product. The reward can be used to pay for your next orders, converted into voucher code or withdrawn to your bank account.
Close

Nový produkt

48,90 €

14 munkanapon belül kiszállítjuk az árut

- +

Značka: GROSSO

Az OLIVIA SHOES elegáns kézitáskája remek kiegészítője minden alkalmazásnak. Minőségi kivitelezésével és sofisztikált designjával azonnal lenyűgözi Önt. Ez a kézitáska praktikusságot kombinál az stílussal, így tökéletes társa lehet a munkahelyen, egy vacsorán vagy a városban. A belső tér elegendő helyet biztosít a dolgok rendezéséhez, és az elegáns pántnak köszönhetően stílusához igazíthatja a viseletet. Válassza az OLIVIA SHOES-t, és tegye gyűjteményébe ezt a stílusos és funkcionális kiegészítőt.
 
Vlastnosti
SzínFehér
Felső részEkológikus bőr
BelésTextíliák
Magasság30cm
Szélesség20cm
Mélysége5cm
Helyezze be az A4-etIgen
Kézitáska méreteNagy A 4es méretű

Pozrite si podobné produkty

  • Gregorio

    78,00 € Produkt dostupný už len v niektorých veľkostiach
    Produkt dostupný už len v niektorých veľkostiach

  • PATRIZIA

    23,52 € Skladom

  • PATRIZIA

    18,00 € 7 munkanapon belül kiszállítjuk az árut

  • OLIVIA SHOES

    49,90 € 89,90 € Vypredané
    Znížená cena
    Vypredané

    Az OLIVIA SHOES bemutatja a fehér perforált belebújós tornacipőjét, a kényelem, könnyedség és stílus tökéletes kombinációját. A perforált dizájnjuk nemcsak modern megjelenést kölcsönöz, hanem optimális szellőzést is biztosít. Ezek a tornacipők nemcsak divatosak, de egész napos viseletre is kényelmesek. Az OLIVIA SHOES-szal tegye meg a lépést a könnyű és...

  • BRICIOLE

    21,60 € Skladom